Rock and/or Roll

Allmänt / Permalink / 0


Lamb of God..?




Malmö tur och retur. Eat the Rich på hög volym precis som förr snart femton år sen då man åkte den där platta vägen nästan jämt kändes det som. Rock n Roll innehåller några till riktigt grymma låtar, förutom titelspåret så krullar sig öronen av Wolfs, Traitor och kanske mest Dogs.

Där nere i malmö är allt sig likt.
Finlandsgatans gamlingar låser in sig på sina innegårdar, steker sig i solen, påtar i rabatten, grillar och bär med sig burkar och flaskor i små plastpåsar lätt diskret medan de mest håller koll på varandra. Någon har fått en stroke och blivit blåst av sin gode man, som nog inte var så god och till på köpet inte ens man. Någon har slutat kröka och dyker inte längre upp på innegården. Någon har plankat in på Helmut Lotti och sen blivit utslängd för att pratat i mobil.
De talar förskrämt om hur det brunnit i Rosengård hela veckan och pekar över sundet med rättfärdighetssökande fingrar. När de inte snackar om Vellinge. Där görs det si och där görs det så och snart vågar man knappt gå ut och handla längre. Själv håller jag på att bränna av mig flinten i stekhettan. Och undrar när fan arbetarklassens glömda rester började hylla ett moderatreservat??

På vägen hem körde vi valda delar av Orgasmatronplattan varvat med Iron Fist och slutligen Rock and Roll igen.

Sittin here in a hired tuxedo
wanna see my Bacon Torpedo?

Ett universalbotemedel i cdform. Som vanligt åker mungiporna upp igen. Och man undrar fan när kommer egentligen den där Lemmydokumentären ut.
Adjö Malmö, hoppas det tar ett bra tag innan vi ses igen.



Till top