CYE säsong 3

Film / Permalink / 0





Jag tog ett halvdant glädjeskutt när säsong 3 av curb your enthusiasm (med den fantastiska svenska titeln Simma Lugnt Larry...) damp ned i brevlådan förra veckan. Bra komedi  är guld värt när man behöver nåt lättsamt.
Lättsamt som i avkopplande och utan att några seismografiska utslag av hjärnaktivitet krävs i utbyte av mig som åskådare. I första avsnittet svor jag dock över den vidrige fan och hans cyniska och bortskämda livsstil bland kändisar och exklusiva butiker i lala-land. Vad faan vad så kul med det här då??





Men sen vänder det, Larry får tänderna utslagna av Ted Dansons dotter och allt går åt helvete precis som vanligt. Alla avskyr honom och han ser mest skamsen ut.
Och så rullar resten av säsongen på; Larry får ett fitthår i halsen och måste gå till doktorn, han råkar supa ned en sjuåring och stjäla hennes hund och hamnar i bråk med de flesta han möter.
I början av sin stå-uppkarriär förolämpade och hånade Larry David ofta rika människor och det är kul att han fortsätter i den andan, och numera också gör sig lustig över kändisar och hela kändisgrejen. Här nedan följer ett smakprov.



 

 

 

Till top