Minnesvärt 2011 del V

Allmänt / Permalink / 2


Vi komma, vi komma, från counter jihad




Och när vi ändå är inne på det där spåret så har året inte så lite präglats av SD, det så kallade näthatet och kommentarsfältsåtgärder på storblaskorna. Insatserna har dock inte bitit riktigt,  senaste månaden har tex gruppvåldtäkten på en flyktingförläggning och dödsmisshandeln i Ludvika fått spridning långt utanför de vanliga kanalerna, trots en ganska uppenbar rasistisk prägel.
Det är knepigt, avslöjande reportage, debattsidor och strypta uttrycksmöjligheter i anslutning till artiklar verkar inte alls påverka vare sig SDs opinionssiffror eller spridningen av PI-liknande tankegods. Vart vi är på väg, vart allting landar i kan man bara spekulera i, men det ser inte ljust ut.
Kanske är det ett tecken i tiden. Jag hävdar fortfarande att en politik som handlar om lönsamma människor är, mäter mönstermedborgaren efter storleken på skattesedeln, göder det här bålet. Man kan inte ha ett samhälle som spottar på sjuka och arbetslösa och samtidigt vänta sig att det ska finnas en speciell medmänsklighet för de som är på flykt, utvandrar eller ens bor i södertälje. När inte ens vänstersidan pratar om klasser längre, har förmågan att bemöta den nedvärderande människosynen reducerats till ihåliga floskler.





Are you lönsam toniiiight










#1 - - Pål Eggert:

"Are you lönsam tonight?" Ha ha!

God jul på dig så här i efterskott.

#2 - - S:





Detsamma!



Till top