Sett i veckan

Film / Permalink / 0



Ska man ha med en av de sämsta gummifladdermöss i fisketrådar världen någonsin skådat, ska man såklart ha med dom rejält. Till sist satt man mest och väntade på att den lilla filuren skulle komma svajande igen. Christopher "bästa dracula" Lee är fan så mycket bättre än filmen, även om det är förbannat roligt med den här sortens filmer när man är på rätt humör.






Den här snubben gör verkligen avslöjande dokumentärer.... Blir man verkligen sjuk och fet av skräpmat? Planterar hollywood verkligen reklam i filmer och teveserier? Spurlock verkar verkligen övertygad om att man vill se honom äta på donken eller gå runt och pitcha sin övertydliga skit hos diverse metrosexuella mähän. Jag pallade typ fyrtio minuter.






Jag får för mig att de som tycker att Handen som gungar vaggan och Ensam Ung kvinna söker är thrillerhöjdare också gillar den här. Hilary är bra som vanligt och Christopher Lee medverkar, men tyvärr förhöjer inget av det intrycket. Mediokert.







Florence spårar charlataner inom seans- och spökeribranschen när hon kontaktas av rektorn för en internatskola. Det sägs spöka på allvar i korridorerna och en pojke har redan dött under märkliga omständigheter. Börjar lovande, men blir snart både oskönt spretig och löjligt sentimental.




 






Till top