All Systems Alert

Skräckbuskis / Permalink / 1



För några år sedan skapade Ingemar Roos och jag genren Skräckbuskis i och med våran novell Låt Den Fete Komma In.  En skakande skildring av en folkölsalkoholiserad, dansbandsdiggande och välhängd vampyr vid namn Argasi Dae. Jublet visste inga gränser över våran lingvistiskt solkiga slapstick.

Ständigt deppig och sexuellt frustrerad har denne ”Leif Loket Olsson- Lookalike med huggtänder” gjort små comebacker till allmänt hurrande och en del förtvivlan. Nu har Ingemar tagit denna ekivoka och episka saga till nya och oanade höjder genom att läsa in första delen på äkta skånska. Bläddra till nedersta delen av denna sida för att avlyssna mästerverket - helt fucking gratis!!!

 

 

 

 

Visst kan man riktigt höra hur Stephanie Meyer tokpullar någonstans i mormonland? Som om inte detta vore nog, har Argasi numera en helt egen Blodsugande sida på FB Gå in och gilla eller vi gör dig illa, statusuppdateringar kommer i vanlig ordning att ske sporadiskt och helt beroende på promille samt graden av tremens.

En ny novell är också planerad, där Argasi än en gång sammanstrålar med den ärrade Sten&Stanley-roadien Frankie. Som vanligt ångrar vi ingenting, men anse dig varnad innan du träder in i den värld som bebos av Argasi Dae. Det handlar om sunkig vulgohumor och sällan skådad spritromantik, med andra ord inget för de vekhjärtade eller fisförnäma.






Ingemar Briljerar!!!










#1 - - Pål Eggert:

Herregud, det här företalet var ju som ett smakprov på Argasi Deinovellerna...

Till top