Oberoende

Publicerat / Permalink / 1
 


Serie av Janne & mig medverkar i senaste Oberoende:
"Riksförbundet för Rättigheter, Frigörelse, Hälsa och Likabehandling (RFHL) är ett förbund av föreningar och medborgare som tillsammans verkar för ett samhälle utan missbruk och beroende.
Vi menar att staten inte tar sitt ansvar i beroendefrågorna. Man faller undan för de enkla lösningarna, sätter narkomaner i fängelse och struntar i de läkemedelsberoende. 
Samhället tar inte sitt ansvar för att bekämpa fattigdom och utanförskap. Istället väljer man att satsa stora pengar på att kontrollera bort dessa problem. Resultatet är fängelser fulla av fångar men tömda på meningsfullt innehåll. 

RFHL ger ut en tidning, Oberoende, som kommer ut med fyra nummer om året. Oberoende utgör en arena för människor som sällan får uttala sej i vårt samhälle, narkomaner, läkemedelsberoende, fångar, hemlösa. Vi vill skildra hur Sverige tar hand om de grupper som inte tycks platsa i vårt samhälle."

 

Stöd gärna Oberoende & RFHL genom prenumeration

 

 

 

 

#1 - - Emma:

Inte omöjligt att det blir en prenumeration så småningom. Fast hoppas så länge på att de lägger ut ADHD-numret så jag kan friläsa

Svar: Det gör de säkert, och surfar man runt på sidan tror jag att man kan beställa ett provnummer gratis för att testa på.
Jag

Till top