Kejsare Trump

Allmänt, Konst / Donald J Trump, Trump, donald, kejsare, president / Permalink / 0
 


”Vi har aldrig sett något liknande. Trump är mer omskriven i media än någon annan person eller händelse de senaste två åren. Han är mer omskriven än de svenska partiledarna tillsammans, inklusive statsminister Stefan Löfven, säger Ioanna Lokebratt, medieanalytiker på Retriever.
Under året har drygt 227 000 artiklar skrivits om Donald Trump i svenska tidningar. Det motsvarar en artikel varannan minut, dygnet runt.”


Så... om du är en av de som får uppkastningsreflexer av att ytterligare en gång den här dagen, timmen, minuten, läser en rubrik med ”Trump” i, så har du min största sympati. Själv följer jag endast utvalda mediekanaler och slipper därmed det mesta av denna maniska Trumptourettes.   
För de som vill ta en paus från det massmedialt självspelande pianot och fördjupa sig, så följer här nedanför den hittills bästa analysen av Trumps seger och genomslag, signerad Markus och Malcolm. En analys som borde slagit ner som en sjunkbomb i den inhemska ankdammen, men kanske drunknade i den sanslöst strida strömmen åsikter och tyckanden.

 
 
 
Till top