Ferox Novelettes

Böcker / Eskapix, holmström / Permalink / 0
 
 

Hank Holmström har jag tidigare intervjuat H Ä R, läs omedelbart. Holmström var då aktuell med den kortlivade bokserien Odd at Heart, men är nu tillbaka med den snäppet vassare satsningen Ferox.
Holmström hälsar: ”Tveka inte att skicka era novellmanus till oss. Det vi främst är ute efter är välskriven erotik med ockulta inslag/bdsm-fantasy/dark erotica. Vi ser gärna fler kvinnliga författare.”

 

 

För de som inte tidigare är bekant med Hank Holmströms stil, så präglas den av en fingertoppskänsla för formgivning som man annars sällan ser i svenska publikationer.
Det är fotokonst blandat med illustrationer. Futurism blandat med goth och DIY. Sex, våld och dekadens. Femtiotalsrock, satanism och surfgitarr. David Lynch och David Cronenberg. Pinuppor och punkattityd.
Det borde skära sig, men blir istället en säregen estetik.  

 

 
 Innehållet speglar förläggarens hantverk. Skräcknoveller och vrålande metall. Intervjuer med konstnärsjälar.
Ferox folkbildar; vi lär oss om Kennedymordets konspirationsteorier och hur Be my Baby blev en Phil Spector-klassiker. Vi serveras skrönor och sannsagor från Hollywoods drömlandskap, inte sällan på temat ond bråd död. Unga och vackra lik.
 
 

Du beställer dina egna exemplar av Ferox
via Ferox Media

 

 

 

 

 

Till top