Eskapix - Återkomsten

Allmänt, Böcker, Konst, Serier / Permalink / 0

Återkomsten av Eskapix har uppenbarligen varit hett eftertraktad; knappt hann första upplagan lämna tryckeriet förrän den var slutsåld.

Redaktören informerar:
 ” Carpe Noctem! Shake, rattle and roll! Ett fullmatat och subversivt nummer. Noveller, poesi, serier, artiklar och konst. 
Den första upplagan av den nya Eskapixskriften sålde slut i ett rasande tempo, vi har fått in flera nya beställningar och trycker därför upp en ny upplaga. Räkna dock med minst 10 arbetsdagar innan de levereras till er postlåda.

Eskapix rör sig i gränslandet mellan skräck, erotik och surrealism. Medverkar gör bland andra Vanessa Leontina Allerth, Johanna Lönn-Skogh, Stefan Hedström, Stewe Sundin, Sandra Christiansen och Janne Karlsson. Dessutom: Anita Berber! Theda Bara! Bonnie Parker! Vampira!

Det går fortfarande bra att beställa numret genom att swisha 100 kr (ordinariepris är 120 kr) till 0768011287
Glöm inte ange namn och postadress som meddelande.
Men räkna med mellan 10-14 dagars leverans som sagt. Allt gott.”

 

Jag medverkar själv, dels med en essä om vampyrer i litteraturen och dels med berättelsen om Jack Ketchums legendariska debutroman ”Off Season” som väckte en hel del uppståndelse – inte minst på det egna bokförlaget.
De flesta av Jack Ketchums böcker släpps i billiga pocketupplagor, men det råkar vara så att jag sitter på en dubblett av den inbundna och totalt ocensurerade versionen av just Off Season; med efterord av Ketchum själv. Du köper boken här: OFF SEASON - JACK KETCHUM  

 
 

 

Till top