UNA-BOMBARENS MANIFEST

Allmänt, Böcker / UNABOMBAREN TED Kaczynski manifest raritet samlarobjekt, unabombaren kaczynski manifest raritet samlarobjekt / Permalink / 0
(null) 
 
Theodore "Ted" Kaczynski, som av media gavs namnet Unabombaren, är universitetsdocent i matematik och en radikal primitivist som vill bekämpa det högteknologiska industrisamhället. Utöver att vara en livstidsdömd terrorist, vill säga.   
Under sjutton år gäckade Kaczynski de amerikanska polismyndigheterna med sina hemmagjorda bomber. Det hann bli sammanlagt sexton dåd som ledde till tre dödsoffer och tjugotre skadade mellan åren 1978 och 1995.  

Vid gripandet bodde Kaczynski i en enkel stuga av trä i Montanas skogar, på tryggt avstånd från det samhälle och den teknologi som han förde sitt enmanskrig mot.  

Det som gör Kaczynski unik, är hans välformulerade manifest  Industrisamhällets Framtid, vars filosofi och tankegods fortsätter att fascinera nya generationer.  
Jag säljer nu en dubblett av detta manifest, som släppts i ytterst begränsad upplaga på svenska. Exemplaret är oläst och i perfekt skick.
Du köper boken   H Ä R
 
(null) 
 
 


Till top