Läs mig!

Publicerat / Permalink / 0
 

Det är ingen fullständig bild av precis allt jag skrivit och medverkat i, men det mesta. Tyvärr är det mesta också slutsålt och svårtillgängligt sedan länge. Jag har dock rotat fram några undantag. 

Det senaste jag medverkade i var Eskapix nr 1, 2021. Det går fortfarande bra att beställa numret genom att swisha 100 kr (ordinariepris är 120 kr) till redaktör Holmström på 0768011287. Glöm inte ange namn och postadress som meddelande.
Numret innehåller två av mina alster. En uppsats från när jag pluggade litteraturvetenskap blev en omstrukturerad essä om Vampyrer i populärkultur. Men det fullmatade magasinet innehåller även balladen om kultförfattaren Jack Ketchums första roman.
Jag medverkar Pro Bono i Eskapix, men låter Ketchum och hans roman intressanta, kan jag rekommendera att köpa boken genom att följa denna länk: OFF SEASON - JACK KETCHUM  

Tidigare i år hade jag också det stora nöjet att medverka i episka Roba From Uruk av Cadial
Cadial gör serieromaner som rör sig i gränslandet mellan mystiska drömlandskap och magisk realism. En egensinnig mix av mytologi, fantasy och skräck.
Mitt blygsamma bidrag till gästgalleriet är en dikt, vackert illustrerad av Emma-Johanna Henriksson.

Köp ditt exemplar av Nergal’s Amulet genom att sända ett vänligt mejl till cadial33[at]hotmail.com

 

Jag fick någon slant första året från förlaget Swedish Zombie, men minns jag rätt så skulle de lägga ner verksamheten med E-noveller och därför skulle inga mer så kallade royalties betalas ut. Men såhär sju år senare ligger fortfarande Stalaktit ute för nedladdning för vrakpriset 19kr.
Jag har fått höra att Stalaktit inte lämnar någon oberörd, bland annat skrev bokbloggen Elinas Hylla: ”en riktigt välskriven och obehaglig novell på flera sätt…”
Du laddar ner Stalaktit genom att följa Länken

På Libris finns ytterligare ett par böcker jag medverkat i för nedladdning. Välfärdsavfall samlar tre av mina noveller, med brutala illustrationer av Ingo Roos.
Bokbloggen Tentakelmonster skrev om Välfärdsavfall följande: ”Sundin skriver nämligen mörkt, obekvämt och ibland motbjudande. Det finns en känsla av uppgivenhet och att allt snart barkar åt helvete i hans berättelser. Precis som det ska vara i den här typen av litteratur.”
Du finner böckerna här: Libris

 
 
 
 
 
 
Till top