Eskapix-böcker till salu

Allmänt, Böcker, Film, Serier / Allhelgona, Eskapix, Ockultism, Skräcklitteratur, halloween / Permalink / 0
 

"Jag var fjorton år och allt jag gick igång på var horor. Halva tiden fantiserade jag om att vara en, den andra halvan om att vara en som gillar att skära upp horor..."
Jenny Lundins noveller i  Nere på Flower & Dean Street beskriver personer som krackelerar under ytan - om psykoser, sociopati och parafili. Men det är också noveller om ultravåld, sex och ond, bråd död.
En sällsynt novellsamling från kultförlaget Eskapix. Slutsåld sedan länge och eftertraktad bland samlare av det vridna, extrema och våldsamma. Köp ditt exemplar Här.

 

"Människor krälade med öppna bröstkorgar, djur dök, molnen bildade en brygga för döden att vandra över, Bäckarna sjöng sin vrede över alla de hopplösa tankarna som allt oftare sprang iväg, Och ingen kunde någonsin förstå vad hösten ville...
Det är det svarta du känner smaken av är ett sällsynt exemplar från det kortlivade kultförlaget Eskapix. Slutsåld sedan länge. En illustrerad diktsamling målad i mörker och smärta. Köp den genom att följa Länken

 

 

 

"Resten av fotoalbumet fortsatte på samma sätt, de allra bisarraste och vidriga sätt någon skulle kunna möblera om könsorgan på - hade de gjort. Jag fick känslan av att läkarna som utförde dessa ingrepp var som barn, de bara provade vad som helst..."
De Överflödiga av Sofia Albertsson är en mörk och suggestiv novellsamling. Skynda att fynda boken på Börsen

 

 

 

 

 

Relaterat:

Skräck & Kult

 

Serier & Rariteter

 

Böcker och ännu mer böcker

 

 
 
 
 
 
 
 
Till top