Annons

Allmänt / Permalink / 3
Fakirer sökes för närmare kontakt som lärling och dela liksinthet med. Det är bra om du gillar black metal och är satanist, men ej något måste. Du ska helst bo i småland.
T.M. från Vittaryd


Hittar den här fängslande annonsen under övrigt i en Close-Up från ´97. Kan ju inte låta bli att dröja i kvar tankarna en stund. Hur gick kontaktförsöket? Blev Vittarydslärlingen fullfjädrad i självplågeriets konst? Fanns det någon liksint själ där ute som tänkte; "Smålänning, satanist och fakir? Det är ju jag så det skriker om det".
Fyra nyanser av svart

Allmänt / Permalink / 3De övertäckte hela marken så att marken blev mörk; 
och de åto upp alla örter i landet och all frukt på träden.
Allt som haglet hade lämnat kvar.


Länkdax.

Efter välförtjänt framgång med noveller som Tyst Hunger och Snigelsommar fortsätter Malin vägen mot total skräcksuccé med att frikostigt bjussa på texter på Dödvatten.

Malin Rydén

 

Med skallen tjock av brandrök och pumpen full av smärta har Pål bestämt sig för att sätta världen i brand genom en form av nytändning.

Pål Eggert

 

Det stora skräckförfattarhoppet tillika arbetarkrönikör CJ har avlossat en salva bokstavskombinationer rakt i nyllet på slavsystemet.

CJ Håkansson

 

Avslutningsvis vill jag än en gång tipsa om undergroundpoeten Christian som fortsätter mata ut kompromisslösa styrkebesked från de allra mörkaste stråken av folkhemsruinen.

Svagheten

 

 

 


Just nu...

Allmänt / Permalink / 2

 

 

 

… läser jag: Illa Far Landet av Tony Judt - socialpolitiskt, Maran av Lina Neidestam -serieporr, Mörkrets Hjärta av Joseph Conrad - Stenhårt.


 

… väntar jag: Mest på att det ska bli lördag och en veckas ledighet därefter.


… lyssnar jag på: We are the void av Dark Tranquillity, vilket är smått märkligt eftersom jag aldrig varit förtjust i vare sig DT eller göteborgssoundet i allmänhet.


… tittar jag på: Futurama igen, just nu säsong 3. Roswell that ends well! Where the buggaloo roams! Parasite Lost! Jag har också kört igång på Generation Kill, verkar lovande.

 

 


Enkät snodd från

Dark Places

 

 

 

 

 

 

Till top