Commercial break

Böcker / Permalink / 2
 
 
 
 
 
Mycket på gång från Förlag Eskapix.
Av Liz Wennberg som tidigare skrivit böckerna om "Punkpapporna" och "Texas" väntas diktsamlingen "Sen låg hon där och blödde" under maj månad. Sofia Albertsson, som tidigare skrivit böckerna "Sexpuckona anfaller- avsnoppande svar på dumma sexinviter" samt "Den plötsliga dörren" kommer med novellsamlingen "De Överflödiga" under juni. Men redan i April kommer Jenny Lundins novellsamling "Nere på Flower & Dean street" som inbunden bok med svarta försättsblad och blodröd trådbindning. Intervju med Lundin finns att läsa HÄR
 
 
 
 
 

Måfå

Böcker / Permalink / 1
 
 
 
 
 
Tänk, en period för länge sedan, innan mobilerna riktigt fått fäste, brukade jag ramla in på ett billigt litet hak och då hände det att hon bakom baren sa;"M ringde och frågade efter dig innan." Och så brukade man låna luren för en femma och ringa M för att uppdatera sig.
Idag knallade jag in på biblioteket, hon bakom disken sa; "Hej, du har en bok liggande här!"
Inte riktigt samma sak, men det känns ändå bra att vara stammis igen.

En rejäl lunta, över femtonhundra sidor, ska man orka sig igenom det här, tänkte jag lite smått när jag fick Jönsons senaste alster överräckt i näven.
Så slog jag upp en sida på måfå nånstans mitt i och läste;

Grannarna på gården, med det plötsligt döda barnet, kvinnan är nu gravid i sjunde åttonde månaden, ser jag. Det gör mig jublande glad. Samtidigt förstår jag inte hur den döda femåringen inte kan vara i lekställningen
när jag så lätt ser henne där
. 
 
 
 

De sista ljuva åren

Serier / Permalink / 1
 
 

Om Vila i frid och specialarna Av Vargablod och En seriemördares bekännelser var ett kärt återseende av Dylan Dog, så är senaste given De sista ljuva åren det definitiva beskedet att mardrömsdetektiven verkligen är tillbaka i bästa form. En vemodig skönhet i svart och vitt med manus av Giovanni Di Gregorio och illustration av Nicola mari.
Dylan Dog ges ut av Ades Media, själv köpte jag mitt ex Här

 
 
 
 
 
 
 
 
Till top