Eskapix volym 4 - Ute Nu

Böcker / Permalink / 3

Aaaaah!! Pulp, rock n roll och Skräck!




Hon rullade över på sidan och tittade på honom.
"Vad sa du för något? Sa du knivar?"
"Ja."
"Tycker du mina knivar är vackra?"
"Ja."
"Menar du inte att mina ögon är vackra?"
"Ja, dina knivar är vackra. De kan skära rakt igenom mig." Han drog varsamt undan en lock som klibbat fast vid hennes panna. "När jag älskar med dig känns det som inget annat i hela världen skära oss."
Sirkka drog sig undan från honom.
Rummet som nyss varit kokande hett var nu så kallt att hon fick gåshud. En välbekant klump började växa i hennes mage. Musklerna spände sig reflexmässigt och hon förberedde sig på ett slag.
Män slår.

-Livet Lutar åt Vänster av Cj Håkansson








Kassörskan gled av stolen och landade i en lealös hög på golvet, armar och ben böjda i omöjliga vinklar. Hunden kravlade vidare. Mannen tog ett par steg innan benen vek sig, sen kollapsade han också. Hon kunde se hur hans ben böjdes utan hänsyn till benpipor eller leder, hur både bröstkorg och huvud plattades till när gravitationen dunkade dem ner på golvet. Han försökte hasa sig framåt, men armarna hade ingen styrka så han försökte använda mage och skuldror som en mask.

-Snigelsommar av Malin Rydén








Isabel rodnade och öppnade munnen för att protestera, varpå Cecilia passade på att pressa in fiskbiten mellan de särade läpparna. Smaken spred sig i munnen och Isabel spärrade upp ögonen. Himmelskt! Det var en sensation som fyllde hennes medvetande och hon rullade tungan över fiskbiten i munnen, pressade den mot smaklökarna och tvingade ur den så mycket av den subtila smaken som möjligt. Det var mer än fisk, mer än skaldjur, det var som att tugga på själva havsluften, sältan var sagolik, nästan vulgär i sina våta frestelser...

-Ur Havet av Lova Lovén









#1 - - Sundin:





..men var fanns egentligen serierna och cadial?

#2 - - H:

Cadial återvänder i nästa nummer och då med hela 12 sköna seriesidor om rockbandets äventyr i helvetets eldar:-)

#3 - - Sundin:





aha!

Mycket bra nummer annars, har bara Marilynartikeln och Milton kvar.

Till top