À l'intérieur

Film / Permalink / 3
Efter en allvarlig bilolycka avlider Sarahs pojkvän, medan hon och det ofödda barnet i magen överlever. Fyra månader senare har Sarah ännu inte återvänt till sitt arbete som nyhetsfotograf, då upploppen i förorterna anses vara för farlig arbetsplats med tanke på barnet. På julafton är hon på sin sista läkarundersökning, barnet ska förlösas nästkommande dag.


På kvällen knackar en kvinna på dörren och ber att få komma in. Hon vet vad Sarah heter, att hon är gravid och vad som har hänt hennes pojkvän. Sarah vägrar släppa in henne. När kvinnan ändå dyker upp utanför hennes fönster fotograferar Sarah henne och ringer polisen. De genomsöker området utan resultat.
Senare, när Sarah sover dyker dock kvinnan upp igen med en sax i handen för att plocka ut Sarahs barn...
Därefter följer en störtflod av blod, spyor och tårar i ett pärlband scener av allra kletigaste sort som gör det svårt att inte bli både kallsvettig och smått uppskakad.
Viva la France, ännu en fullträff.   

 

 

 

 

#1 - - Pål Eggert:

Fan, jag hade tänkt se den här och Frontiers under semestern men nu hann du före. De verkar ju skitbra.

#2 - - Mr X:

De måste jag studera närmare. Tack för tipset...

#3 - - S:

Pål;

skaffade bägge alldeles efter martyrs, men tack vare kvällspigga glin har det inte blivit av att se förrän senaste veckorna. Tror jag gav typ 30 spänn styck på cdon, jävligt fina rullar.Mr Exapisk:

Så lite så! Popcorn rekommenderas som tilltugg=)Till top