Paul

Film / Permalink / 0





Jag kan uthärda en dassig skräckrulle som Mirrors för några sjyssta scener, och jag kan genomlida hjärndöd action bakfyllesöndag med läskeblask. Men en komedi som inte får mig att skratta blir bara... olidlig.
Vad som lockade med den här filmen var ju ljushuvudena på omslaget som känns igen från en av mina favoritkomedier: shaun of the dead, samt den semi-lyckade Hot Fuzz.
I Paul spelar de bägge två Nördstereotyper av klassisk amerikansk modell (fast de är britter) dvs har de star wars tröjor, kan göra sig förstådda på klingonska och har ingen större lycka med det motsatta könet. Filmen handlar i korthet om att de bägge hyrt en enorm husbil för att korsa USA och se spännande UFO-platser, när de tokroligt nog stöter på en livs levande alien vid namn Paul.
Sen radas det upp den vanliga tits/ass/bög/fuck-humorn som har setts i ett otal collegefilmer i typ tjugo år.
Exempel: En råkristen tjej blir omvänd av rymdisen och börja svära - gud så roligt. Rymdisen röker på, den kristna tjejen blir råstenad av bara nåt bloss - gud så tokigt. Inte bara egentligen suveräna komidiennen kristen wiig kastar bort sin talang, utan också flertalet bekanta från Arrested Development strör pärlor för svin. Och hur fan fick dom med sig sigourney???



Till top